TelePort

TelePort Opmerking 3
TelePort is een software applicatie voor extreem veilige data overdracht van gevoelige informatie tussen vooraf geselecteerde computers die zijn aangesloten op het internet.
TelePort Opmerking 1
De data wordt altijd via een absoluut uniek en uitermate complex dynamische encryptie versleuteld. Ontsleuteling door onbevoegde partijen is vrijwel onmogelijk.
TelePort Opmerking 2
De overgedragen informatie is uitsluitend op de computer van de ontvangende partij te ontsleutelen.
TelePort Opmerking 3
TelePort is geschikt voor overdracht van berichten, alle mogelijke bestanden, mappen en database mutaties.
TelePort Opmerking 4
U kunt zelf een groep computers samenstellen en beheren. U bepaalt welke computers in uw groep deelnemen die onderling en met u data kunnen uitwisselen. Dit vormt een gesloten groep!
TelePort Opmerking 5
TelePort maakt gebruik van uw eigen webserver voor tussentijdse opslag van de zwaar versleutelde data.
TelePort Opmerking 6
TelePort: de kracht van de eenvoud! Zeer krachtige beveiliging, eenvoudig in gebruik!
teleport
Met TelePort kunt u op uitermate VEILIGE wijze berichten, bestanden, mappen en database mutaties uitwisselen tussen computers via het onveilige internet en/of onbeveiligde wifi-netwerken. TelePort bestaat uit twee software programma's: master-software en client-software. De master-software is de beheerders applicatie en omvat exact dezelfde functionaliteit als de client-software met als extra, de beheers- en configuratiefuncties. De master-software wordt gebruikt om de groep van computers samen te stellen en te beheren. De computers in deze groep zullen dan in staat om zijn zeer veilig data uit te wisselen.

teleport
Alle gebruikers van TelePort kunnen standaard gebruik maken van de berichtenuitwisseling en bestanden- en/of mappenuitwisseling. U als beheerder bepaalt of personen in uw groep database mutaties mogen uitwisselen of juist geen bestanden mogen uitwisselen. Dit kunt u per persoon instellen.

teleport
De databasegegevens worden NIET online opgeslagen maar lokaal op uw computer en lokaal op de computer van de persoon die u hebt geautoriseerd. Gevoelige database informatie blijft op deze manier optimaal beschermd. De clientsoftware wordt geïnstalleerd op de computers die u heeft opgenomen in uw groep. De TelePort-software is altijd verbonden met de unieke hardware code van de computer waarop de software is geïnstalleerd. Dit garandeert u dat de TelePort-software uitsluitend kan functioneren en kan communiceren met de computer met dit absoluut unieke hardware ID.

teleport
Direct na het installeren van de TelePort master-software kunt u de software naar behoefte configureren. Wanneer u zelf een webhost beheert voor uw eigen domeinnaam en website, kunt u meteen beginnen met het configureren van TelePort. De webserver heeft voor het gebruik van TelePort geen speciale software nodig. TelePort zal tijdens de configuratie vragen om 2 FTP accounts: een account dat toegang geeft tot een nieuwe map die u aanmaakt in het publieke domein en een account dat toegang geeft tot een nieuwe map de u aanmaakt in het privé domein. Daarna zal TelePort automatisch de php-script bestanden genereren en uploaden naar de server die nodig zijn voor de juiste afhandeling van informatie-uitwisseling tussen de gebruikerscomputers onderling en de webserver.

teleport
Daarna kunt u de computers van de personen waarmee u gegevens wilt gaan uitwisselen toevoegen aan uw groep. De veilige data-overdracht is nu mogelijk geworden tussen uw computer en de computers onderling die actief zijn in de groep.

De gebruiksschermen van TelePort zijn allemaal eenvoudig van opzet. U werkt met tabbladen waarmee u de juiste pagina kunt selecteren die u wilt gebruiken. Nieuw ontvangen berichten, bestanden en database mutaties worden herkenbaar gemaakt door het gebruik van opvallende kleuren. U kunt bijvoorbeeld ook meteen herkennen als een gebruiker in uw groep online is, de naam van deze gebruiker zal dan licht geel kleuren. Op deze wijze kunt u verwachten dat berichten die u naar deze gebruiker verstuurt, mogelijk meteen zullen worden beantwoord. TelePort kan u op verschillende manieren waarschuwen als er nieuwe berichten, bestanden/mappen of database mutaties worden ontvangen; met geluid of met knipperende signalen. Wanneer u bestanden of mappen wilt versturen selecteert u eerst naar welke gebruiker u deze wilt versturen. Dan kunt u de bestanden of mappen importeren in TelePort of u sleept de bestanden en mappen simpelweg naar de verzendlijst. Als u klaar bent met het vullen van de verzendlijst dan kunt u de inhoud versturen naar de geselecteerde persoon. Als u geen tijd meer heeft om te wachten totdat TelePort alle informatie heeft verstuurd, dan kunt u TelePort al vooraf "uitzetten". Op het moment dat u wilt afsluiten verschijnt er een dialoog waarin u TelePort kunt toestaan uw computer af te sluiten nadat alle data is verstuurd.

Op dit moment is TelePort alleen beschikbaar voor computers met Windows 7, 8 en 10!

Vergelijk TelePort met VPN:

Optie 1
Bekijk onze vergelijkingslijst TelePort versus VPN en ontdek de voordelen van TelePort.

De TelePort sofware heeft minimaal nodig:

Webserver

Optie 2
FTP-server functionaliteit
Optie 2
2 - FTP accounts
Optie 2
PHP-script ondersteuning
Optie 2
Een ACTIEVE domeinnaam gekoppeld aan uw website
Optie 2
Bij voorkeur FTPS ondersteuning (TLS = Transfer Layer Secured)
Optie 2
Bij voorkeur Onbeperkt dataverkeer van en naar uw webserver

Computer

Optie 2
Systeemsoftware software: Windows 7, 8 of 10
Optie 2
.Net Framework 4.0 (standaard aanwezig in Windows 7, 8 en 10)
Optie 2
Microsoft Access Database Engine (wordt automatisch geïnstalleerd door TelePort als deze ontbreekt)

Verkoop Informatie

Optie 1
U kunt TelePort gedurende 3 weken GRATIS uitproberen.
Ga naar onze download pagina om de TRIAL versie van onze software te downloaden. De installatie handleiding kunt u hier ook vinden.
Optie 1
U kunt een TelePort licentie bij kopen of huurkopen. Bij huurkopen betaalt de TelePort licentie af in 6 of 12 maanden. Neem voor kopen of huurkopen contact op met onze afdeling Sales via: sales@dnt-teleport.nl